SCHEDULE
April 2017 | May 2017 Schedule
Viewing Schedule (month/year): 4/2017
08:00
09:00
CX WORX (Aero)
Ian (M)
30 Min (08.40-09.10)
Latin
Arlene (M)
CX WORX (Aero)
Angel (M)
30 min (08.30-09.00)
TRX Class (Aero)
Agnes (M)
CX WORX (Aero)
Abbie (M)
30 min (08.30--09.00)
08:00
09:00
09:10
10:10
Zumba
Leo (M)
(09.20-10.20)
Body Pump
Vee (A)
Fun Step
Mahron (M)
Body Pump
Agnes (M)
Zumba
Abbie (M)
09:10
10:10
Body Combat
Arlene (M)
Zumba
Cathy (M)
10:20
11:20
10:20
11:20
Zumba
Filemon (M)
15:00
16:00
15:00
16:00
Body Pump
Iyan (M)
17:00
18:00
TRX Class (Aero)
Agnes (B)
(17.15-18.00)
Latin
Arlene (M)
TRX Class (Aero)
Agnes (M)
CX WORX (Aero)
Iyan (M)
30 min (17:30-18:00)
17:00
18:00
18:10
19:10
Body Pump
Agnes (A)
CX WORX (Aero)
Agnes (A)
30 min (18.10-18.40)
Body Pump
Iyan (M)
SH'BAM
Devis (M)
18.10-18.55
Body Pump
Iyan (A)
18:10
19:10
19:20
20:20
Body Combat
Devis (A)
SH'BAM
Arlene (M)
(18.50-19.50)
Body Combat
Agnes (A)
Body Pump
Iyan (M)
19.05-20.05
Zumba
Arief (M)
19:20
20:20
20:30
21:30
Body Combat
Arlene (M)
(20:00-21:00)
CX WORX (Aero)
Agnes (M)
30 min (20:30-21:00)
Body Combat
Devis (M)
(20:15-21:15)
20:30
21:30
  SATURDAY SUNDAY
Viewing Schedule (month/year): 4/2017
08:00
09:00
09:10
10:10
Body Combat
Arlene (M)
Zumba
Cathy (M)
10:20
11:20
Zumba
Filemon (M)
15:00
16:00
Body Pump
Iyan (M)
17:00
18:00
18:10
19:10
19:20
20:20
20:30
21:30
  THURSDAY FRIDAY
Viewing Schedule (month/year): 4/2017
08:00
09:00
TRX Class (Aero)
Agnes (M)
CX WORX (Aero)
Abbie (M)
30 min (08.30--09.00)
09:10
10:10
Body Pump
Agnes (M)
Zumba
Abbie (M)
10:20
11:20
15:00
16:00
17:00
18:00
CX WORX (Aero)
Iyan (M)
30 min (17:30-18:00)
18:10
19:10
SH'BAM
Devis (M)
18.10-18.55
Body Pump
Iyan (A)
19:20
20:20
Body Pump
Iyan (M)
19.05-20.05
Zumba
Arief (M)
20:30
21:30
Body Combat
Devis (M)
(20:15-21:15)
  MONDAY TUESDAY WEDNESDAY
Viewing Schedule (month/year): 4/2017
08:00
09:00
CX WORX (Aero)
Ian (M)
30 Min (08.40-09.10)
Latin
Arlene (M)
CX WORX (Aero)
Angel (M)
30 min (08.30-09.00)
09:10
10:10
Zumba
Leo (M)
(09.20-10.20)
Body Pump
Vee (A)
Fun Step
Mahron (M)
10:20
11:20
15:00
16:00
17:00
18:00
TRX Class (Aero)
Agnes (B)
(17.15-18.00)
Latin
Arlene (M)
TRX Class (Aero)
Agnes (M)
18:10
19:10
Body Pump
Agnes (A)
CX WORX (Aero)
Agnes (A)
30 min (18.10-18.40)
Body Pump
Iyan (M)
19:20
20:20
Body Combat
Devis (A)
SH'BAM
Arlene (M)
(18.50-19.50)
Body Combat
Agnes (A)
20:30
21:30
Body Combat
Arlene (M)
(20:00-21:00)
CX WORX (Aero)
Agnes (M)
30 min (20:30-21:00)